Categories
paiement de la commande par carte bancaire
lettre d'information
TOP articles
articles proposer
Látogató számláló
0
6
1
2
8
2
6
Vote

egyéb Cadence termékek, bársonypor, füstfólia

Catégorie principale >egyéb Cadence termékek, bársonypor, füstfólia

Füstfólia imitációs lapok
Dekorációhoz használatos vékony fólia. A füstfólia nem tartalmaz valódi aranyat. A 16x16cm méretű lap viaszpapír alapon csomagolva, a könnyű kezelhetőség érdekében. Arany, ezüst, bronz színben kapható.


Shimmery velvet powder – Csillogó bársonypor
Különleges, csillogó bársonypor, amely lágy, tökéletes fényt hoz létre a felületeken. Alapozásként alkalmazzunk hasonló színű akrilfestéket. Rögzítéshez használjuk a Metal leaf Mixion ragasztót vagy a Cream Foil Bond ragasztókrémet, utóbbit dimenzionális effektekhez is. A bársonypor rászórása után várjuk meg, míg a ragasztó, a por alatt magától megszárad. Az eszközöket langyos, mosószeres vízzel tisztítsuk használat után. Mérgező anyagot nem tartalmaz, hitelesítve a EN 71 & CE. által.

Cream Foil Bond - Füstfólia ragasztó
Vízbázisú, krém állagú, lassan száradó ragasztó, amely füstfólia és bársonypor felragasztásához is alkalmas. Fehér színű, száradás után átlátszóvá válik. Az eszközöket langyos, mosószeres vízzel tisztítsuk használat után.
Ha bársonypor ragasztásához használjuk:
Vigyük fel ecsettel a ragasztót egyenletesen a felületre és rögtön szórjuk rá a bársonyport, még a ragasztó száradása előtt. Kenhetjük stencilbe is spatulával, így domború bársonyos dekorációkat készíthetünk. A bársonypor rászórása után várjuk meg, míg a ragasztó, a por alatt magától megszárad. A bársonyport nem lehet lakkozni, mert elveszíti bársonyos hatását.
Ha füstfólia ragasztásához használjuk:
Vigyük fel ecsettel a ragasztót egyenletesen a felületre és várjuk meg, míg magától, átlátszóra szárad. Utána simítsuk rá a füstfóliát vagy füstfólia pelyhet.
Kenhetjük stencilbe is spatulával, így domború füstfóliás dekorációkat készíthetünk. Ebben az esetben is meg kell várni a ragasztó teljes száradását, míg teljesen átlátszóvá válik, utána simítható a felületre a füstfólia.
Oldószeres, fényes lakkal védjük le az aranyozott felületet.


modifier l'ordre des produits:


modifier l'ordre des produits:

WebShop System