Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
6
1
2
8
1
2
Szavazás
mi a véleménye a webáruház szolgáltatásárol?
teljesen meg vagyok elégedve
meg vagyok elégedve
nem vagyok meg elégedve
egyáltalán nem vagyok elégedett
nincs véleményem

Cadence Magic glace Üvegmarató krém, üveg satináló festék, tükör effekt

Főkategória >Cadence Magic glace Üvegmarató krém, üveg satináló festék, tükör effekt

Magic glass – Üvegmarató krém
Speciális krém, amely alkalmas arra, hogy üvegfelületen maratott hatást érjünk el. Fektessük a stencilt az üvegfelületre (ügyeljünk a pontos felfekvésre!) és spatulával kenjük fel vastagon a krémet. Várjunk néhány percet (3-5 perc) majd langyos vízzel mossuk le a krémet a stencilről és az üvegfelületről. Ha a felület megszáradt, látható az elért végeredményt. Dolgozzunk gumikesztyűben, az eszközöket langyos, mosószeres vízzel tisztítsuk használat után.

 

Frosting gel – Szatináló üvegfesték
A frosting gel magas minőségű, vízbázisú, üvegfelületre használható festék, mellyel homok fúvott hatást érhetünk el. Használat előtt ez üveget alaposan tisztítsuk, zsírtalanítsuk és töröljük szárazra. A felületre egyenletesen vigyük fel a gélt, szivacsecset segítségével. Hagyjuk magától száradni. Az eszközöket langyos, mosószeres vízzel tisztítsuk használat után. Levegőn 21 nap önszáradás után válik mosogathatóvá, de 180 C-n sütőben, 20 percig ki is égethetjük, ez esetben teljes hűlést követően már mosogatható. Sütőben abban az esetben égessük csak ki a kész terméket, ha más vegyszer vagy papír alapú dekorációt nem használtunk hozzá, amelynek árthat a hőkezelés!

Mirror effect
Speciális, üvegre tervezett, alkohol bázisú festék spray, amelyet az üveg hátoldalára fújva tükörfelületet kapunk. 1 perc alatt megszárad, szilárd, kemény bevonatot képez az üvegen, vízálló. Bármilyen üvegfelületen alkalmazhatjuk. Száradás után a felület üvegtisztítóval tisztíthatjuk. Alkohol tartalmú, gyúlékony anyagot tartalmaz, használata nyílt láng mellett tilos! Használat előtt és minden további fújás előtt alaposan rázzuk fel.


Sorrend:


Sorrend:

Webáruház készítés